Download het PDF rapport 20 Voedselsoorten die je een vol gevoel geven
Deze is gratis en verplicht je tot niets

Page content

article content

Echte Voeding de natuurlijke manier om vitaminen binnen te krijgen

Vitaminen via echte voeding is een natuurlijke manier om ze binnen te krijgen ,veel mensen denken dan vaak aan een multi-vitamine supplement om hun voedingsstoffen te krijgen, de vraag is echter of dat  net zo goed is  als wat uit echt voedsel komt.

Zij realiseren zich niet dat het veel beter is om vitaminen en mineralen van natuurlijk voedsel en sappen te krijgen. Onze lichamen gebruiken de vitaminen en mineralen uit echt voedsel efficiënter. En de meeste mensen vinden het veel makkelijker om een ​​verscheidenheid aan gehele voedingsmiddelen te kiezen waar  ze van  genieten tijdens het  eten.

in plaats van de volledige selectie van vitamine- en minerale supplementen die beschikbaar zijn. En een van ons die een multi-vitamine of een minerale supplement heeft geslikt, kan zonder twijfel zeggen dat de smaak veel te wensen overlaat.

 

Supplementen zijn ook moeilijk voor onze lichamen om af te breken en te gebruiken, waardoor het moeilijk is om de volle hoeveelheid  te krijgen van de vitaminen en mineralen die ze bevatten.

Omgekeerd, door veel voeding eten die  de equivalente middelen bevatten , zullen de voedingsstoffen gemakkelijker opgenomen worden door het lichaam en zijn deze makkelijker te verwerken en te gebruiken, en minder kans op verspilling.

We verwerken ook voedingsstoffen door de loop van de dag heen wanneer we ze van voedsel krijgen.

Veel van de supplementen die vandaag beschikbaar zijn, gebruiken vulstoffen en bindmiddelen om ze samen te houden, plus coatings op de tabletten zelf. Dit zijn producten die het lichaam niet nodig heeft en niet zal gebruiken.

Sommige mensen zijn ook  allergisch voor de kleurstoffen en vulstoffen die in vitaminepillen worden gebruikt. Het lichaam maakt echter gebruik van de vezels die fruit en groenten binden.

Vaak is de “huid” van een groente, zoals de aardappel, het meest voedzame onderdeel. Bovendien kunnen de vitaminen en mineralen supplementen soms onze maag van slag In veel gevallen kan het combineren van supplementen hun effectiviteit tegengaan en kan maagontsteking veroorzaken bij de smaak en geur van sommige supplementen.

Aan de andere kant vergroot een verscheidenheid aan groenten en fruit de smaak van een voedzame maaltijd en kunnen we  hun vezelhuid verteren.

Ook het eten van verse groenten en fruit helpt haar, huid en tanden aantrekkelijk en gezond te blijven. En als je erover nadenkt, zijn fruit en groenten het makkelijkst om te gaan’ eten. Het is makkelijk om een ​​sinaasappel, appel, banaan, druiven te grijpen of snel een paar groenten samen te gebruiken  voor een salade om naar het werk te gaan.

Dus als u op zoek bent naar een evenwichtige, gezonde, betrouwbare voeding,  en op deze manier u vitaminen binnen te krijgen ga dan het liefst voor vers fruit en groente inplaats voor de supplementen uit een potje.

Comment Section

0 reacties op “Echte Voeding de natuurlijke manier om vitaminen binnen te krijgen

Plaats een reactie


*


Phoenix WebsitePhoenix Website