Download het PDF rapport 20 Voedselsoorten die je een vol gevoel geven
Deze is gratis en verplicht je tot niets

Page content

article content

Gifstoffen uit je lichaam verwijderen

Een belangrijke stap om de gifstoffen uit je lichaam te verwijderen is om de energieniveaus te herstellen en om te luisteren naar je lichaam die te maken hebben  op verschillende gebieden van je leven, zoals op het werk.  Een lichaamsreiniging of lichaamsdetox is ook een geweldige manier om je lichaam te stimuleren na een periode van overmatig slecht voor je lijf zorgen, het eten van alle verkeerde voedingsmiddelen en het consumeren van meer alcohol dan gezond is. Daarom is het nodig om Gifstoffen eens in de zoveel tijd te verwijderen  omdat sommige mensen deze levensstijl nu eenmaal hebben en zich vaak niet compleet fit voelen.

Lichaamreiniging is een van de beste manieren om ons lijf schoon en gezond te houden, naast andere methoden zoals speciale diëten, vitamine supplementen, natuurlijke therapieën, enzovoort. Een belangrijke stap in een full body detox is om de energieniveaus te herstellen

Het menselijk lichaam heeft een ingebouwd detox systeem dat schadelijke stoffen uit het lichaam verwijdert door uitscheiding maar als we er druk op zetten door ongezond voedsel te eten, teveel alcohol te drinken en niet genoeg slaap te krijgen, wordt het systeem verzwakt. Op een gegeven moment leek de behoefte aan een natuurlijke lichaamsdetox alleen van toepassing te zijn op mensen die aan een of andere vorm van drugs- of alcoholafhankelijkheid hebben geleden. De vervuiling  waar je  lichaam dagelijks aan  wordt blootgesteld, en de consumptie van verschillende soorten junkfood, koffie, koolzuurhoudende dranken, alcohol, enz. Leidt tot de ophoping van verschillende toxines in het lichaam. Aanvankelijk bekend van  het elimineren van overmatig alcohol en drugs uit het lichaam, wordt detox nu meer uitgebreid gebruikt voor het elimineren van allerlei toxinen die aanwezig zijn in het lichaam. Een full body detox dieet plan met behulp van rauwe groenten en verse vruchten is vooral aan te raden voor jonge personen wier lichamen zijn onderworpen aan een hoog niveau van alcohol, hamburgers en pizza’s.

 

Geraffineerde diëten,  een stressvolle levensstijl , antibiotica of andere gezondheidsproblemen kunnen de natuurlijke opslag ontregelen  en het delicate evenwicht in ons natuurlijke detox systeem ontregelen . Er zijn tal van andere methoden om je lichaam te detoxen, zoals door kruidenthee en supplementen, naast gespecialiseerde diëten en spa-programma’s. Lichaamsdetox diëten variëren, maar meestal gaat het om het eten of drinken van alleen maar ruwe, gestoomde of zachtjes geroosterde groenten en fruit,  gekweekte zaden, dunne soepen, sappen en gewone granen zoals bruine rijst, gierst of boekweit. Mediterrane diëten hebben weinig vet en koolhydraten en ze bieden ons een gezond alternatief voor het olieachtige voedsel dat we elke dag consumeren.

 

Begin met het voordeel van een  oefeningen  om uw lichaam te reinigen en de gifstoffen te verwijderen . Oefeningen verhoogt  het zuurstofgehalte  in uw systeem en verhoogt uw lichaamstemperatuur, in combinatie met zuurstoftherapie en hyperthermie. Oefeningen voor het verwijderen van gifstoffen is een effectieve methode om veel vitale organen tegelijk te reinigen en het zou goed zijn om dit als  een regelmatig deel van je leven te laten worden. Er zijn tal van trainingsprogramma’s om te gebruiken maar gewoon een stuk  lopen per dag van ongeveer  12 tot 15 minuten per dag is gunstig voor de colonfunctie. De eenvoudigste vorm van het toedienen van zuurstoftherapie is door middel van een eenvoudige diepe ademhalingsoefening.

 

De toename van de hoeveelheid gifstoffen  in het lichaam resulteert in stress in het immuunsysteem dat uiteindelijk afbreekt door overwerk.

Terwijl ons lichaam niet helemaal verdedigbaar is tegen  de gifstoffen , en ondanks dat we een effectief ingebouwd natuurlijk ontgiftingssysteem hebben,  kan een volledige body detox  een must zijn om je lichaam vrij te houden van gifstoffen.

Een van de  voordelen van lichaamsdetox is gewichtsverlies. Lever en nieren  zullen tijdens het ontgiften de gelegenheid krijgen om hun taak weer beter op te pakken en zal er dus ook veelvuldig vocht verloren worden wat ten goed komt van gewichtsverlies

Een eigen gemaakte huisremedie om te detoxen is veelal een goedkopere variant dan het aankopen van een speciaal detoxprogramma zeker als we in beschouwing nemen dat Gifstoffen verwijderen iets is wat meerdere keren in het jaar kan dan is een huisgemaakte remedie een goedkopere variant om dit te doen.

Comment Section

0 reacties op “Gifstoffen uit je lichaam verwijderen

Plaats een reactie


*


Phoenix WebsitePhoenix Website